Meteoroloog

Meteoroloog

Dennis werkte jaren onder de vleugels van de Koninklijke Luchtmacht en kwam, na een carrière bij één van de grootste weerbedrijven ter wereld, in de media terecht (foto Rik Nederstigt)

Luchtmacht

Van 1994 tot 2001 was Dennis Wilt binnen de Koninklijke Luchtmacht werkzaam als officier met als specialisme luchtvaartmeteorologie. Een boeiende en leerzame periode die hem door binnen- en buitenland voerde.

Meteo Consult

In 2001 kon hij bij Meteo Consult in Wageningen aan de slag. Een snel internationaal groeiend onafhankelijk weerbedrijf dat als MeteoGroup zou uitgroeien tot één van de grootste spelers in het adviseren en begeleiden van weersafhankelijke bedrijven en organisaties.

Dennis was hier verantwoordelijk voor de weersverwachtingen en hij gaf adviezen aan onder andere ondernemingen in de offshore, scheepvaart, bouw, gladheidbestrijding, waterbeheer, weg- en waterbouw, evenementen, energie- en filmsector. Na een aantal jaren vooral achter de schermen te hebben gewerkt, specialiseerde Dennis zich in mediawerkzaamheden.

Dennis is dagelijks in de media met ons weer en het veranderende klimaat, volg hem ook op FaceBook en Instagram

02

[insta-gallery id="1"]