Ambassadeur

Ambassadeur

(foto Rik Nederstigt)

Positief mens

Hoe zeer het lot zijn gezin en hem ook hebben getart, Dennis is een positief mens. Om deze energie over te dragen op anderen en zijn dankbaarheid te tonen is hij betrokken bij diverse goede doelen. Hij is o.a. ‘Famous Friend’ van de NSGK voor het gehandicapte kind. Ook is hij één van de vrienden van KWF Kankerbestrijding.

Roots in Twente

Omdat Dennis zijn ‘roots’ niet verloochent, is hij tevens een ware ambassadeur voor zijn geliefde Twente. Altijd als men hem vraagt naar zijn bewuste keuze om in het oosten van het land te blijven wonen, zal hij dit hartstochtelijk onderschrijven. Hij werkt dan ook regelmatig mee aan lokale evenementen en initiatieven. Hij was onder andere te zien als één van Jezus discipelen in The Passion 2015 in Enschede en speelde mee in de videoclip van hét Twentse Kerstlied ‘Op hoes op an veur Kesmis’ van de band Enorm. Het meest aangevraagde nummer tijdens het 3FM Glazen Huis is Enschede.

Bornse haringparty

Als bestuurslid van de Bornse Haringparty haalt hij samen met andere vrijwilligers jaarlijks significante bedragen op gedoneerd door het lokale bedrijfsleven voor diverse goede doelen.

Klik op de logo’s voor meer informatie.

Dennis is dagelijks in de media met ons weer en het veranderende klimaat, volg hem ook op FaceBook en Instagram

02

[insta-gallery id="1"]